Bedrijven

RTV Stichtse Vecht geeft bedrijven, organisaties en instellingen de mogelijkheid om dagelijks eigen nieuws en informatie te delen met de inwoners van Stichtse Vecht. Tevens verzorgt RTV Stichtse Vecht de dagelijkse nieuwsvoorziening over het ‘wel en wee’ binnen de gemeente Stichtse Vecht en staat ze voor een lokaal programma aanbod op het gebied van radio en televisie.

Als omroep hebben we een duidelijke ambitie. We willen onze functie als lokale waakhond van de lokale democratie voortzetten. Voortzetten op minimaal hetzelfde niveau als heden. Je proeft het al; RTV Stichtse Vecht wil professionaliseren. Om dat te realiseren moeten er minimaal twee vrijwilligers worden aangesteld als betaalde krachten. Die vrijwilligers zijn er, maar het geld (nog) niet.

Daarom is RTV Stichtse Vecht op zoek naar extra financiële middelen om op de gewenste manier door te kunnen gaan. Door middel van verschillende acties proberen we vóór 1 juli een bedrag van € 20.000 bij elkaar te krijgen òf de garantie te krijgen, dat wij dit bedrag in de loop van 2015 binnenkrijgen. Dit bedrag is nodig om de totale begroting voor 2015, inclusief de twee vaste medewerkers, sluitend te krijgen.

Eén van de genoemde acties is het oprichten van een ‘Vriendenclub’. Deze vrienden doneren op jaarbasis € 250,- aan de lokale omroep en krijgen daar natuurlijk iets voor terug. Naast de grote dank voor de donatie, krijgen bedrijven, organisaties en instellingen een banner op het veelbezochte platform www.rtvstichtsevecht.nl. Deze banner is dagelijks in beeld en natuurlijk is er een doorklik naar de website van de donateur. Dit betekent dat de donateur dagelijks met zijn/haar product zichtbaar is voor ruim 2000 unieke dagelijkse bezoekers van het platform. En natuurlijk zal een certificaat van je lidmaatschap niet ontbreken.

Tenslotte gaat RTV Stichtse Vecht een nieuwsbrief uitgeven, speciaal gericht op de activiteiten van de leden van de vriendenclub, en zal ze af en toe een netwerkbijeenkomst organiseren tijdens een bedrijfsbezoek aan één van de leden. En dat allemaal voor € 250,- per jaar!

Doe met ons mee en word vriend van de omroep. De gemeente Stichtse Vecht is een volwaardige omroep waard!